Kumluca Belediyesinden kültürel etkinlikler

Kumluca Belediyesinden kültürel etkinlikler -Kumlucada ayın söyleşisi etkinliğinin bu ayki konuğu, gazeteci İrfan Değirmenci oldu


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Ayın söyleşisi etkinliğinin bu ayki konuğu Kumlucalı gazeteci İrfan Değirmenci oldu.
     Kumluca Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen Sorunların çözümünde basının yeri konulu söyleşiyi Kaymakam Salih Işık, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar izledi.
     Söyleşi öncesi konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak her ay değişik bir düşünce insanını Kumlucalılarla buluşturduklarını belirtti. Bu ay konuk edilen İrfan Değirmencinin Kumlucalı olduğunu belirten Hüsamettin Çetinkaya, İnşallah yapacağı söyleşiyle sizlere sorunların çözümünde basının yerini anlatacak dedi.
     Gazeteci İrfan Değirmenci de, kendisinin bir haber kanalında sabah haberleri sunduğunu, günün yaşanan olaylarını ilk olarak kendisinin izleyiciye aktardığını ifade etti. Medyanın her zaman özeleştiri yapması gerektiğine inandığını dile getiren Değirmenci, medyanın en iyi destekçisinin okuyucusu, dinleyicisi ve izleyicisi olduğunu belirtti.
     Medyanın insanların gözünde sorunların çözümcüsü gibi görülmesinin yanlış olduğunu vurgulayan Değirmenci, ancak ortada bir sorun olduğunu anlatmak ve o soruna yetkililerin dikkatini çekmek için medyanın kullanılması gerektiğinin altını çizdi.
     Değirmenci, şöyle konuştu:
     Bölge çiftçisi olarak geçtiğimiz günlerde ürünlerinizin para etmediğini belirterek konuya dikkati çekmek için ürünlerinizi yola döktünüz. Tabi bu bir tepki yöntemidir, ancak sebzelerin yola veya çöpe dökülmesi yerine bir hayır kurumuna veya mahallede bulunan garibanlara dağıtılması, bunun da haber yapılması farklı bir tepkidir ve bu da medyada haber olarak değerlendirilir. Bana göre bu yönde bir haber hem daha çok farkındalık yaratır hem de daha faydalı bir haber olurdu.
     Söyleşinin ardından Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İrfan Değirmenciye plaket verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kumluca Belediyesinden kültürel etkinlikler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER