Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadılıoğlu: -Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bayramların toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biri olduğunu bildirdi.
     Fadıloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların barış, dayanışma ve yardımlaşma günleri olduğuna dikkati çekti. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatın vazgeçilmezi olduğunu belirten Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir. Bayramlar, hayır kapılarının sonuna kadar açık olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın en sıcak ve güzel bir şekilde yaşandığı günlerdir. Bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayramlar, paylaşmanın ve bir olmanın en güzel olduğu günlerdir. Bayramlar sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruğa ulaştığı günlerdir ve paylaşıldıkça anlam kazanır. Bu düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramıtebrik ediyor, huzur dolu, sükun dolu bir bayram geçirmemizi diliyorum.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER