Kütahyadaki cinayet

Kütahyadaki cinayet -İstanbul ile Kütahyanın Hisarcık ilçesinde gözaltına alınan 4 kişiden 1i tutuklandı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada, 21 Şubatta, Defterdarlıkta çalışan memurun, evine girerken tabancayla vurularak öldürülmesine ilişkin İstanbul ile Kütahyanın Hisarcık ilçesinde gözaltına alınan 4 kişiden 1i tutuklandı.
     Memur Mahmut Aydının (51) öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında Kütahya Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan özel ekiplerin, olay yeri çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda İstanbulda gözaltına aldığı iki kardeş Osman Y. (27) ve Mustafa Y. (24), akrabaları Mehmet Emin Y. (25) ile Kütahyanın Hisarcık ilçesinde gözaltına aldığı Mustafa Furkan V, Kütahyaya getirildi.
     Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden, Aydını öldürdüğü iddia edilen Osman Y, mahkemece tutuklandı, diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Osman Y, Mustafa Y. ve 2006 yılında ölen müteahhit babaları ile Mahmut Aydın arasında İstanbuldaki araziden dolayı anlaşmazlık bulunduğu, bu konuyla ilgili olarak mahkemede açılan davayı Aydının kazandığı bildirildi. Osman Y. ve Mustafa Y. ile Aydın arasındaki ihtilafın, bu davadan kaynaklandığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül - Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyadaki cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER