Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kutlu: "Sevgili Peygamberimizin doğumunu kutladığımız bu günlerde insanlığın ona ne kadar ihtiyaç duyduğunu apaçık görmekteyiz"


HATAY (A.A) - CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, "Sevgili Peygamberimizin doğum günü kutladığımız bu günlerde ona ne kadar ihtiyaç duyulduğunun apaçık görünmekte olduğu" belirtti.
     Kutlu, "Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, adalet, sevgi, rahmet gibi erdemleri kişiliğinde toplamış Hz. Muhammedin hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe yardımlaşmaya ve dayanışmaya teşvik ettiğini kaydetti.
     Kutlu Doğum Haftasının İslam alemine barış, huzur, kardeşlik ve adalet getirmesi dileğinde bulunan Kutlu, açıklamasında şunları belirtti:
     İnsanlığa asırlardır örnek olmuş, kişiliğinde mana bulan, barış, huzur ve adalet iklimine bugün de çok muhtacız. Peygamber efendimiz, daima kötülüğe karşı iyiliğin, baskıya karşı hoşgörünün, sömürüye karşı adaletin mücadelesini vermiştir. Tüm güzelliklerin kendisinde toplandığı Peygamberimiz asırlardır tüm aleme rehber olmuştur ve ebediyete kadar da rehber olmaya devam edecektir. Özellikle merhamet etmeye ve hoş görmeye yönelik insanlığa sunduğu erdemlerden yararlanmak her insanın en temel görevlerinden biri olmalıdır. Sevgili Peygamberimizin doğumunu kutladığımız bu günlerde insanlığın ona ne kadar ihtiyaç duyduğunu apaçık görmekteyiz. Bu sebeple tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını kutluyorum.
    
     Muhabir: İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER