Lösemili çocuklar Gangnam Style ile yeni

Lösemili çocuklar Gangnam Style ile yeni yılı kutladı


DENİZLİ (A.A) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi devam eden lösemi hastası çocuklar, Gangnam Style müziği eşliğinde yeni yılı kutladı.
     Denizli İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Kız Teknik Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören lösemi hastası çocuklar için yılbaşı partisi düzenledi.
     Üniversite öğrencilerinin de katıldığı partide, kendileri için hazırlanan hediyeleri alan lösemili çocuklar, abla ve ağabeyleriyle oyun oynayıp dans etti. Partide çocuklar, geride kalan yılın en popüler şarkısı Gangnam Style ile dans ederek yeni yıl coşkusu yaşadı.
     PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Uğur Koltuksuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düzenlenen partiyle serviste tedavi gören çocukların daha mutlu bir şekilde yeni yıla girmesini sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.
     Denizli İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Kız Teknik Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü 10. sınıf öğrenci Hilal Gökçin ise böyle bir projeye imza atmanın gururunu yaşadığını dile getirerek, Hastanelerdeki tüm çocukların mutlu olmaya hakkı olduğunu düşünüyorum. Bu projenin örnek olmasını istiyorum. Lösemi hastalarının yeni yıla gülümseyerek girmelerini görmek çok güzel bir duyguymuş dedi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Lösemili çocuklar Gangnam Style ile yeni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER