Maçın Ardından

Maçın Ardından -Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural: -Tüm eksiklere rağmen çok iyi bir uygulamayla Trabzonspora yaptığımız iyi analizin ve bunu yürekten uygulayan oyuncuların aldığı bir başarı diye yorumluyorum


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 3-1 kazandıkları Trabzonspor maçına ilişkin, Tüm eksiklere rağmen çok iyi bir uygulamayla Trabzonspora yaptığımız iyi analizin ve bunu yürekten uygulayan oyuncuların aldığı bir başarı diye yorumluyorum dedi.
     Vural, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kadroda bulunan tecrübeli futbolcuların takıma büyük katkıları olduğunu belirterek, Emekliler takımı kuruluyor diye eleştirildik. Bakın bu kritiğin ne kadar yanlış olduğunu kanıtlamış oldular dedi.
     Maçın ligdeki durumları itibarıyla kendilerinin de Trabzonsporun da kazanması gereken bir maç olduğunu ifade eden Vural, Fenerbahçe ve akabinde Trabzonspor maçının oyunculara anlattığı ve onların da çok iyi oynadığı maçlar olduğunu vurgulayarak, Tüm eksiklere rağmen çok iyi bir uygulamayla Trabzonspora yaptığımız iyi analizin ve bunu yürekten uygulayan oyuncuların aldığı bir başarı diye yorumluyorum. Çocuklarıma teşekkür ediyorum. Tabii ki çok önemli bir galibiyet. Çok önemli takımlarla oynuyoruz. Sonuç olarak akıp gidiyor diye konuştu.
     Vural, maçın son dakikalarında futbolcuların taktik hataları yüzünden sarı kart ve goller görmelerinden yakındı.
    
     -Futbolcular-
    
     Bordo-beyazlı futbolculardan Sinan Kaloğlu, takımı, hocalarını ve taraftarları kutladı.
     Geçen hafta son dakika yedikleri golle galibiyeti kaçırdıklarını ifade eden Kaloğlu, şunları söyledi:
     Haftalardır çok iyi sinyal veriyoruz. Bu ligde olacağız. İlk 10un içinde de olacağız bunu göreceksiniz. Bugün de muhteşem bir oyun oynadık. Hocamızın antremanda çalıştırdıklarının hemen hemen hepsini uyguladık, neticesinde de galip geldik. Benim açımdan da iyi oldu. Bir süre sakatlığın ardından takımda yer bulamadım. Hocam da bana şans verdi teşekkür ediyorum.
     Futbolcu Mehmet Çakır da 3-1 galip geldikleri maçta çok iyi oynadıklarını, zaman zaman da çok büyük bir bölümünde oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu ifade ederek, Bizim için önemli olan iyi bir oyun oynamak ve bu oyunun neticesinde de galip gelmek. İyi oynamayı hedefliyoruz. Antremanlarda da onun için uğraşıyoruz dedi.
     Çakır, ligde en son 1 sene önce oynadığını anımsatarak, teknik direktör Vurala kendisine şans verdiği için teşekkür etti.
    
     Muhabir: Ömer Fansa / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER