Maçın ardından

Maçın ardından -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylü: "Sezonu şampiyon olarak bitirdiğimiz için mutluyuz" -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Çetiner: "Biz artık gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz"


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, PTT 1. Ligde 2012-2013 sezonunu şampiyon olarak bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Özköylü, 3-1 kazandıkları Şanlıurfaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, sezonun son karşılaşmasını galibiyetle tamamlamanın kendileri için sevindirici olduğunu belirtti.
     Haklı bir şampiyonluk elde ettiklerini vurgulayan Özköylü, şöyle devam etti:
     "Sezonu şampiyon olarak bitirdiğimiz için mutluyuz. Çok gururluyum, bu yaşanan şampiyonluk kolay olmadı. Sezon başından beri büyük emekler harcadık. Birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek, güzel bir başarı elde ettik. Kulübe ilk geldiğim zaman verdiğim şampiyonluk sözünü yerine getirebilmenin gururu ve onurunu yaşıyorum. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum."
    
     -Şanlıurfaspor-
    
     Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise Kayseri Erciyessporu şampiyonluğundan dolayı kutladı.
     Çetiner, "Çok centilmen bir maç oynandı. İki takım da iyi niyetle mücadele etti. Biz artık gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz. Kayseri Erciyesspora da Spor Toto Süper Ligde başarılar diliyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Ersin Altınsoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER