Maçın ardından

Maçın ardından -Tarsus Belediyesi Başantrenörü Yeğin: Kendi saha ve seyircimiz önünde kaybetmememiz lazımdı -Bourges Basket Başantrenörü Garnier: Bizim için burada kazanmak çok önemliydi


ADANA (A.A) - FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (A) Grubunda yer alan Tarsus Belediyesinin başantrenörü Erdal Yeğin, Kendi saha ve seyircimiz önünde kaybetmememiz lazımdı dedi.
     Yeğin, 65-61 mağlup oldukları Bourges Basket maçının ardından yaptığı açıklamada, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti
     Tecrübeli bir takım olmalarına rağmen maçın bazı bölümlerinde kötü oynadıklarını anlatan Yeğin, Sonuç itibariyle rakibimiz iyi bir takım, tecrübeli ve iyi oyunculara sahip. Kendi saha ve seyircimiz önünde kaybetmememiz lazımdı. Ne yazık ki kaybettik. Artık ligde ve Avrupada önümüzdeki maçlara bakacağız diye konuştu.
     Bourges Basket Başantrenörü Valeria Garnier da ilk yarıda ribauntlarda ciddi problemler yaşadıklarını ancak ikinci yarıda bu sorunu çözerek kazandıklarını ifade etti.
     Rakibin ilk kez kendi sahasında oynadığı için maçın ayrı bir önem taşıdığını kaydeden Garnier, Bizim için burada kazanmak çok önemliydi ve bunu başardık dedi.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER