Maçın ardından

Maçın ardından -Gaziantepspor Teknik Direktörü Karaman: Bu maçta futbolun dışında önemli olan 3 puandı -Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Bulak: Şok bir gol bizi olaydan uzaklaştırdı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2-1 kazandıkları Mersin İdman Yurdu maçına ilişkin, Bu maçta futbolun dışında önemli olan 3 puandı dedi.
     Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarı oyuna hakim olduklarını ve üretken olmaya çalıştıklarını belirtti. İstedikleri gol pozisyonlarını üretmekte zorlandıklarını anlatan Karaman, Bunu sezon başından beri yaşıyoruz. İkinci yarı golü erken bulduk. 1-1den sonra mutlak almamız gereken bir maçtı. Birçok maçta yaptığımız gibi oyunu riske attık. Bu maçta futbolun dışında önemli olan 3 puandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Transfer dönemini ve devre arasını iyi geçirmek istediklerini vurgulayan Karaman, ikinci yarıda alternatif kadronun, rekabet ortamının bol olduğu bir takım kurup, daha iyi olmak istediklerini sözlerine ekledi.
     Gaziantepspor Kaptanı Serdar Kurtuluş ise Zor bir maç oldu. Sahamızın zemini çok kötü, buna rağmen 3 puan aldık. İlk yarı çok iyiydik. İkinci yarıda golümüzden hemen sonra gol yemek moralimizi bozdu. Maçın sonunda gülen taraf biz olduk diye konuştu.
     Gaziantepsporlu Ekrem Dağ ise ilk devre kontrolün kendilerinde olduğunu, ikinci yarıda baskılı oynayarak golü bulduklarını söyledi.
    
     -Mersin İdman Yurdu-
    
     Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Giray Bulak, iki takımın da eksik olarak sahaya çıktığını belirterek, Baskılı oynayıp kazanabileceğimizi hesaba katmıştık. Şok bir gol bizi olaydan uzaklaştırdı. Golü bulduktan sonra toparlandık ama maçı kazanacak atakları yapamadık dedi.
     Oyuncularının istek ve arzularının iyi olduğunu, ancak sonucun kötü olduğunu kaydeden Bulak, ikinci yarıyı iyi değerlendirip, takviyelerle yollarına devam edeceklerini söyledi.
     Futbolcu Mustafa Sarp ise çok ağır bir zeminde mücadeleye dayalı maç yaptıklarını belirterek, İlk yarının son maçında yukarıdan kopmamak için kazanmak istiyorduk, olmadı. Devre arasında yapılacak transferlerle çok daha farklı olacağız. Lig her zaman ikinci yarı başlar. Bizde ikinci yarı elimizden geleni yapacağız diye konuştu.
     Kaleci Özden Öngün de istedikleri oyunu oynayamadıklarını dile getirdi ve maçı izleyince yediği golde kendisinin hatalı olduğunu fark ettiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER