Maçın ardından

Maçın ardından -Torku Konyaspor Teknik Direktörü Tütüneker: Top bizde daha fazla kalsa ve final pasları biraz daha iyi gelseydi fark artabilirdi -Kartalspor Teknik Direktörü Özdemir: Maçta genel anlamında ortaya iyi bir tab


KONYA (A.A) - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, PTT 1. Ligde 4-1 kazandıkları Kartalspor maçının ardından, Top bizde daha fazla kalsa ve final pasları biraz daha iyi gelseydi fark artabilirdi dedi.
     Tütüneker, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, 1-0 yenik duruma düştükten sonra maçı 4-1 aldıklarını anımsattı.
     Oyuncularının iyi mücadele ettiğini ifade eden Tütüneker, Biraz daha iyi oynayabilirdik. Top bizde daha fazla kalsa ve final pasları biraz daha iyi gelseydi fark da artabilirdi diye konuştu.
     Tütüneker, Kartalspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.
    
     -Kartalspor cephesi-
    
     Kartalspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise oyuncularının ligde alt sıralarda bulunmalarının psikolojik baskısını maçta yoğun şekilde hissettiğini belirtti.
     Bu durumun bir takım için tehlikeli sonuçlara neden olabildiğini ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:
     Özellikle oyuncularımızın bu strese, bu baskıya karşı koyabilme gücü maalesef şu anda en alt düzeyde. Saha dışında ne yaparsanız yapın, sadece sahada maçlarda alınacak neticeler bu durumu çözebilir. Biz maalesef bu baskıyı ortadan kaldıracak skoru haftalardır elde edemiyoruz. Oyunda belki çok erken bir gol attık. Hemen akabinde bir gol daha kaçırdık. Maçta genel anlamda ortaya iyi bir tablo koymadık. Özellikle beraberlik ve yediğimiz ikinci gol erken geldi.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe / İbrahim Yozoğlu / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER