Maçın ardından

Maçın ardından -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: -"Bugün futboldan çok keyif almadım ancak kazandık" -Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: -"Eskişehirspor bütün riski alıp golleri buldu" (Fotoğraflı-Görüntül


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bugün futboldan çok keyif almadım ancak kazandık dedi.
     Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada, Eskişehirsporun kadrosuyla hedeflere oynadığını belirterek, Türk futbolunda bir çok değeri temsil etmesi adına önderlik yaptığını kaydetti.
     Eskişehirsporun sıralama değil ancak futbol konusunda lider davranışta olduğunu ifade eden Yanal, şöyle konuştu:
     Oyunu asla çirkinleştirmedik. Kendi iç kaynaklarımızdaki sebeplerden dolayı sorunlar yaşadık. Değerlerimize sahip çıkarak kentte oluşan havayı büyütmek, kupayı kazanarak, ligde daha iyisi yapmak adına çaba sarf ettik. Taraftara minnettarım. Bir takım tepkiler de oldu. Futbolcularımız çok değerli oyuncular. Futbol konusunda tahammüllü olmak zorundayız. Bugün futboldan çok keyif almadım ancak kazandık. Eskişehirspor, Eskişehirspor taraftarı değerlerine uzun yıllara sahip çıkıp bu değerlerin peşinden koşmalıdır. Önümüzdeki yıllarda çok daha değerli kadro yaratacağız. Çok şükür Avrupa hedefimiz devam ediyor. Zaman zaman herkes formsuz ya da kötü olabilir. Uzun zamandır kazanmıyorduk. Biz suçluyuz. Bunun çaresine bakmaya çalışıyoruz.
     Eskişehirsporlu futbolcu Diomansy Kamara da bugün önemli bir galibiyet aldıklarına değinerek, bütün teknik kadronun ve oyuncuların Eskişehirsporda başarılı olmak için her şeyi yapmaya hazır olduğunu bildirdi.
     Veysel Sarı da kazanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     -Sivasspor cephesi-
    
     Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise bugün iki takımın da sahada güzel futbol sergilediğini anlattı.
     Karşılamanın ilk yarısının Sivassporun istediği gibi gittiğini vurgulayan Çalımbay, şunları söyledi:
     Ancak ikinci yarıda öyle olmadı. Eskişehirspor bütün riski alıp golleri buldu. Eneramonun olmaması bizi etkiledi. İleride top tutamadık. Kaybetmememiz gereken bir maçtı. Şu anda önümüzde 6 maç var. Artık bu maçlara bakacağız.
     Sivassporlu futbolcular Cihan Özkara da Eskişehirspor maçını kaybetmekten duyduğunu üzüntüyü dile getirdi.
     Ümit Kurt ise takımının maçın ilk yarısına iyi başlayıp golü bulduğunu ancak ikinci yarıda Eskişehirsporun baskılı futbolundan kurtulamayıp sahadan puansız ayrıldıklarına işaret etti.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER