Maçın ardından

Maçın ardından -Karşıyaka Teknik Direktörü Arslan: "İlk 6 yarışımız devam ediyor" -Torku Konyaspor Teknik Direktörü Tütüneker: "1 puan her iki taraf için de iyi oldu"


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde Torku Konyasporla 1-1 berabere kalan Karşıyakanın teknik direktörü Cihat Arslan, "İlk 6 yarışımız devam ediyor" dedi.
     Arslan, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, kurulu düzeni olan rakiplerine karşı sahadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi.
     İlk yarıda kalelerinde gördükleri golü planlamadıklarını kaydeden Arslan, "İlk devreyi berabere tamamlayıp, ikinci yarı yapacağımız hamleyle galibiyeti düşünmüştük. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Her iki takım da 1 puanı hak etti. İlk 6 yarışımız devam ediyor" dedi.
     Arslan, ikinci yarı şans verdiği Banahene ile ilgili bir soru üzerine, kulüp olarak yaşadıkları ekonomik sıkıntıdan dolayı özel bir durumlarının olduğunu söyledi.
     Bu konuda her hafta açıklama yapmaktan yorulduğunu belirten Arslan, şöyle konuştu:
     "Normalde bir maça gelmeyen oyuncu kulübe tekrar dönemez. Mesut Özil, Ronaldo, Kaka bir müsabakaya gelmese kulübe dönebilir mi- Ben de Banaheneye ceza vermek zorundaydım. Denizlispor maçında mücadele veren takımı ödüllendirmem gerekiyordu. Takımı yalnız bırakanı ödüllendiremezdim. Camialar hem teknik direktörlerden hem de futbolculardan önde gelir. Bugün bunu göstermek zorundaydım."
     Arslan, maç içinde beyaz gömlek giydiği için hakemlerin kendisiyle beyaz ağırlıklı forma giyen Torku Konyasporlu futbolcuları karıştırdığını, bu konuda uyarıldığını ancak gömleğini değiştiremediği için müsabakayı genellikle kulübede takip ettiğini sözlerine ekledi.
    
     -Torku Konyaspor cephesi-
    
     Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker de maçın tahmin ettikleri gibi çok zor geçtiğini, galibiyet için mücadele etmelerine rağmen sahadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi.
     "1 puan her iki taraf için de iyi oldu" diyen Tütüneker, sıcak havanın da oyunu etkilediğini belirterek, "Futbolcularımız istediklerimizi tam anlamıyla sahaya yansıtamadı. Vasat bir futbol oynadığımız düşünüyorum. 3 puanı hak ettik mi, bunu tahmin etmiyorum" dedi.
     Tütüneker, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun 1461 Trabzonla ilgili hafta içi yaptığı uyarıyla ilgili bir soruya, "Bu tarz şeylerin sezon başında belli olması lazımdı. Bence geç kalınmış bir karar" şeklinde cevap verdi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı:

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER