Malatya Belediyesinden muhtarlara iftar

Malatya Belediyesinden muhtarlara iftar


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, muhtarlarla iftarda bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, muhtarlara iftar yemeği verdi. Çakır, Ramazan ayının anlamına uygun yaşanması gerektiğine vurgu yaptı.
     Muhtarların vatandaşın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirten Çakır, Muhtarlarımız ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etme konusunda daha hassas davranıyor ifadelerini kullandı.
     Ramazanda fakirlerin, kimsesizlerin, yetimlerin daha fazla gözetilmesi gerektiğini vurgulayan Çakır, şunları kaydetti:
     Veren elle alan eli buluşturmalıyız. Muhtarlarımız bu çalışmaları yapıyor. Malatya Belediyesi olarak biz de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde yardımlarda bulunuyoruz. Ayrıca Ramazan ayına özel yardımlarımız da var.
     Ramazan ayında paylaşmayı, dayanışmayı, yardımlaşmayı artırmak gerektiğini ifade eden Çakır, Ramazan ayının ve bayram günlerinin kardeşliği ve dostluğu daha da pekiştirmesini diledi.
     Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ise Ramazanın mağfiret ve barış ayı olduğunu, herkesin barış içinde yaşaması halinde Allahın mağfiretine kavuşulacağını belirtti.
     Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya ve Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı da Belediye Başkanı Çakıra çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Belediyesinden muhtarlara iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER