Malatya Değerler Eğitimi Projesi

Malatya Değerler Eğitimi Projesi -Empati ve saygı konularında en güzel faaliyetleri yapan okullara plaket verildi


MALATYA (A.A) - Malatyada ilkokullarda ve ortaokullarda yürütülen Malatya Değerler Eğitimi Projesi kapsamında empati ve saygı konularında en güzel faaliyetleri yapan eğitim kurumlarına plaket verildi.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Valiliği, Belediye Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen, genç nesillere manevi değerlerin öğretilmesini hedefleyen Malatya Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ödül töreni düzenlendi.
     Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, projenin bekledikleri ilgiyi gördüğünü belirterek, proje kapsamında empati ve saygı konularının ele alındığını ifade etti.
     Bu konularda okulların faaliyet yapmasını istediklerini belirten Bulut, bu törende de en güzel faaliyetleri yapan okulları plaketle ödüllendirdiklerini aktardı.
     Velileri de gönderdikleri mektuplar ile yapılacak çalışma ve etkinlikler hakkında bilgilendirdiklerini kaydeden Bulut, 2 ay aralıkla değerlendirme yapıyoruz. 2 ayın sonunda derece yapan okullarımızı ödüllendiriyoruz ifadelerini kullandı.
     Okullara plaketleri, Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak tarafından verildi. Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ve okul müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Değerler Eğitimi Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER