Malatya Kent Konseyi 23 Nisanda Satranç

Malatya Kent Konseyi 23 Nisanda Satranç Turnuvası düzenleyecek


MALATYA (A.A) - Malatya Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle ortaklaşa Satranç Turnuvası düzenleyecek.
     Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu Temsilcisi Kadir Yıldırım, gençlerin ve çocukların spora yatkınlıklarını geliştirmek, onların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak için çaba gösterdiklerini belirtti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklara yönelik düzenlenen turnuvanın 20-21 Nisan tarihleri arasında Satranç İl Temsilciliği Gelişim Merkezinde düzenleneceğini bildiren Yıldırım, kendilerine destek olanlara teşekkür etti.
     Gençlik Spor Satranç İl Temsilcisi Cemal Toy da 23 Nisanda çocukların eğlendirici ve öğretici bir çalışma yapmalarının büyük mutluluk vereceğini vurguladı. Turnuvanın 3 kategoride yapılacağını belirten Toy, 7-10 yaş küçükler kategorisi, 11-15 yaş yıldızlar kategorisi, 16 yaş ve üstü ise açık kategori olacağını kaydetti.
     Toy, başvuruların www.malatyatsf.org.tr adresinden yapılacağını bildirerek, TC kimlik numarasıyla kayıtların yapılabileceğini aktardı. 16 yaş ve altı için lisans ücretinin kaldırıldığını belirten Toy, her 3 kategorinin birincilerine tablet bilgisayar, ikincilerine MP3, üçüncülerine flash bellek ve dördüncü ve beşincilerine satranç takımı hediye edeceklerini açıkladı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Malatya Kent Konseyi 23 Nisanda Satranç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER