Malatya Valisi Şahin, Darende ilçesini gezdi

Malatya Valisi Şahin, Darende ilçesini gezdi


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Vasip Şahin, Darende ilçesini gezdi.
     İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hasan Aksoyla Darendeye gelen Şahin, ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti.
     Kaymakam Mehmet Aktaştan brifing alan Şahin, daha sonra adliyeyi, İlçe Jandarma Komutanlığını, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti, kurum amirlerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
     Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateşle de görüşen Şahin, vakfın Darendeye önemli, örnek ve güzel hizmetlerle ayrı bir değer kattığını ifade etti.
     Somuncu Baba Külliyesindeki türbeyi ziyaret eden Şahin, Tohma Kanyonu, Kudret Havuzu ve Darende Somuncu Baba Tanıtım Merkezini gezdi. Şahin, burada yaptığı konuşmada, Tarihin derinliklerinden gelen ışığın günümüz ve geleceği aydınlatması, insanların burada güzelliklere şahit olması mutluluğumuzu artırdı. Hulusi Efendi Vakfı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
     Darende Belediye Başkanı İsa Özkanı da makamında ziyaret eden Şahin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şahin, yöneticilerin el ele, gönül gönüle vererek bütün enerjilerini sorumlulukları dahilinde insanların faydası için harcaması gerektiğini söyledi.
     En son 20 yıl önce Darendeyi ziyaret ettiğini ve aradan geçen sürede ilçenin büyük bir gelişme gösterdiğini dile getiren Şahin Darendenin 10 bin nüfusun üstünde çok büyük bir kapasiteye sahip olduğunu, hem turistik anlamda hem tarihi zenginlik anlamında hem de kültürel anlamda özellikle çok derin izler taşıdığını, ilçenin de bunu iyi değerlendirmeye başladığını gördük diye konuştu.
     Vali Vasip Şahin, ilçeye hizmet sunan yetkililere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Valisi Şahin, Darende ilçesini gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER