Manavgatta model uçak kursiyerleri belgelerini aldı

Manavgatta model uçak kursiyerleri belgelerini aldı


ANTALYA (A.A) - Manavgatta Türk Hava Kurumu (THK) Manavgat Şubesi tarafından açılan Model Uçak Kursunu tamamlayan öğrencilere belgeleri verildi.
     THK Manavgat Şubesi ve Manavgat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü işbirliği ile açılan ve 21 kursiyerin katıldığı model uçak kursu tamamlandı. 2 ay süreyle 54 saatlik kursa katılan öğrencilere, okulda düzenlenen törenle kurs bitirme sertifikaları verildi.
     Törene THK Manavgat Şube Başkanı Hasan Arslan, Okul Müdürü Nayil Şeflek, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     THK Manavgat Şube Başkanı Hasan Arslan, kursa katılarak belgelerini alan öğrencilere teşekkür etti. THK Üniversitesinin 2. yaşına girdiğini belirten Arslan, tüm gençleri üniversitelerine davet etti. Arslan, 77 adet son derece donanımlı uçaklarıyla uzay bilimleri hava işletmeleri ve plotaj bölümlerini bünyesinde içeren, aynı zamanda Amerikada saygın üniversitelerden Vaughn College Üniversitesi ile akademik işbirliği içerisinde bulunan üniversitemizden mezun olacak olan gençlerimiz her iki üniversiteden diploma alarak daha çabuk iş imkanlarına sahip olacaklardır dedi.
     Okul Müdürü Nayil Şeflek ise THK ile güzel bir kurs düzenlediklerini belirterek, maket uçakları el becerileri ile yapan öğrencilere bundan sonraki çalışmalarında başarı diledi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Manavgatta model uçak kursiyerleri belgelerini aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER