Manavgat İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı

Manavgat İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı


ANTALYA (A.A) - Manavgat İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Kaymakam Emir Osman Bulgurlu başkanlığında yapıldı.
     Toplantıya belediye yetkilileri, oda ve dernek temsilcileri ve daire amirleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, kaymakamlık olarak SA 8000 Sosyal Sorumluluk Sertifikası ve ISO 1002:2006 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Sertifikasını aldıklarını hatırlatarak katkı sağlayan bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
     Manavgat Belediyesi temsilcisi ve Kültür Müdürü Halis Akkaya, belediye olarak ırmak kenarında büyük bir projeye başladıklarını belirterek, belediyenin kültür ve gençlik merkezi projelerinin uygulanma aşamasında olduğunu, futbol sahası projesinin de ihale aşamasına geldiğini söyledi.
     Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, zeytinyağı üretme projesi kapsamında yapılan yenileme yatırımı konusunda bilgi verdi. Metin, Manavgatta köylülerin yetiştirdikleri ürünleri satacakları bir organik pazar, canlı hayvan pazarı ve toprak tahlil laboratuvarı kurulması gerektiğini kaydetti.
     Manavgat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Birol Tuncel, hava sıcaklıklarının artmasıyla gıda zehirlenmelerine yönelik kontrolleri artırdıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Manavgat İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER