MARİFED üyelerinin Karabük ziyareti

MARİFED üyelerinin Karabük ziyareti


KARABÜK (A.A) - Karabük ve Safranbolu İş Adamları Derneği (KASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ramazanoğlu, Marmara İş Hayatı Dernekleri (MARİFED) Makine Metal Bölümü yöneticilerini ağırladıklarını bildirdi.
     Ramazanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta sonunda Karabükte MARİFED Makine Metal Bölümü yönetimi ile bir toplantı yaptıklarını belirterek, toplantının çok faydalı geçtiğini söyledi.
     Teknik geziler, yurt dışı iş gezileri, fuar gezileri ve makine-metal iş geliştirme zirvesinin gündem olarak ele alındığı toplantıda, Almanya, Güney Afrika ve Çindeki sektör ile ilgili fuarların takip edilmesi, çapraz komite toplantılarının yapılmasınında kararlaştırıldığını ifade eden Ramazanoğlu, Marmara bölgesinde yaklaşık 500 makine metal sektöründeki firmayı temsil eden yöneticileri ilimizde ağırladık. Karabük Demir ve çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Şnin çelik üretimi konusunda bilgiler aktardık. Marmara bölgesindeki firmaların bir çoğunun çelik ihtiyacını yüksek paralar ödeyerek yurt dışından temin ettiklerini biliyorduk. KARDEMİR yönetimi ile görüştüler. Memnun ayrıldılar. Bundan sonra yapılacak ikili anlaşmalar sayesinde bu firmalar yerli malına yönelecekler diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber MARİFED üyelerinin Karabük ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER