Marmariste minibüslere çevre afişleri

Marmariste minibüslere çevre afişleri -Çevreye karşı duyarlılığı artırmak amacıyla hazırlanan afişler, ilçedeki minibüslere yapıştırılmaya başlandı


MUĞLA (A.A) - Marmariste çevreye karşı duyarlılığı artırmak amacıyla hazırlanan afişler, minibüslere yapıştırılmaya başlandı.
     Marmaris Çevrecileri Derneği (MÇD) tarafından hazırlanan ve üzerinde çevre kirliliğiyle ilgili fotoğraf ve yazıların bulunduğu afişler, Marmaris Otogarında düzenlenen törenle ilçe içinde hizmet veren 44 minibüse yapıştırıldı.
     İlçe merkezi ve köylere yolcu taşıyan toplam 235 minibüste afişlerin yer alacağını belirten MÇD Başkanı Ahmet Kutengin, kara yollarında seyir halindeyken pencereden kola şişesi, sigara izmariti gibi çöpleri atanlara çok sık rastlandığını hatırlattı. Afişlerle bu şekilde hareket eden kişilerin uyarılabileceğini belirten Kutengin, araçlarında afişleri taşıyacak sürücülere de teşekkür etti.
     Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım ise Marmarisin doğasının korunmasına büyük önem verdiklerini vurguladı. Tarım, Çevre olumsuzlukları ile ilgili her türlü mücadeleyi destekliyoruz. Marmarisi ve çocuklarımızın yarınları için bu konuda hassas davranmaya bu vesile ile herkesi çevreye karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Marmariste minibüslere çevre afişleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER