Mavi kapaklar İlaydaya tekerlekli sandalye oldu

Mavi kapaklar İlaydaya tekerlekli sandalye oldu


BURSA (A.A) - Gemlik Belediyesi ile Sivil İnsiyatif Gurubunun organize ettiği mavi kapak toplama kampanyasında alınan tekerlerli sandalye, doğuştan felçli İlayda Adatepeye verildi.
     Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz, 26 yaşındaki İlayda Adatepenin dedesi Hasan Güle özürlü aracını teslim ettiklerini söyledi.
     Kampanyanın engelli vatandaşlar için yeni bir umut olduğunu belirten Yılmaz, Bu da bir imtihan. Yarın kimin bu duruma geleceği belli değil. Biz belediye olarak imkanlarımız dahilinde ve sivil inisiyatif grubumuzla yaptığımız işbirliği sayesinde alınan araçları ihtiyaç sahiplerine teslim etmeyi sürdüreceğiz. Ne kadar ihtiyaç sahibi insanımızı sosyal hayata katabilirsek, o kadar çok mutlu olacağız" dedi.
     Gemlik Belediyesi daha önce de "Sosyal Belediyecilik Projeleri" kapsamında belediye imkanları dahilinde, 8 akülü, bir aküsüz olmak üzere 9 özürlü aracını ihtiyaç sahiplerine teslim etmişti. Öte yandan, mavi kapak kampanyası kapsamında ayrıca 10 adet şişme yatağın da önümüzdeki günlerde Muammer Ağım Devlet Hastanesine teslim edileceği belirtildi.
    
     Muhabir: Hurşit Topal / Burak Akay
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Mavi kapaklar İlaydaya tekerlekli sandalye oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER