Medical Park Antalyasporda, Akhisar Belediyespor hazırlıkları

Medical Park Antalyasporda, Akhisar Belediyespor hazırlıkları -Teknik Direktör Özdilek: -Kalan 3 haftayı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Ortada 9 puan var, 9una da talibiz -Burada kalmanın zor olduğu biliyoruz, bu zorluklara


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Ligde ilk yarıda kalan 3 haftayı en iyi şekilde bitirmek istediklerini belirterek, Ortada 9 puan var, 9una da talibiz dedi.
     Medical Park Antalyaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını, Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde sürdürdü. Teknik direktör Özdilek, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu karşısında alınan galibiyetin ligdeki yerlerini sağlamlaştırma ve görebilme adına önemli olduğunu, bu galibiyetle kırmızı-beyazlı ekibin emin adımlarla yoluna devam ettiğini kaydetti.
     Medikal Park Antalyasporun her maçı tek tek değerlendirdiğini vurgulayan Özdilek, Lig aralığı daraldı. Kazanma odaklı müsabakalarda sabırlı olmak çok önemli. Kalan 3 haftayı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Ortada 9 puan var, 9una da talibiz. Burada kalmanın zor olduğu biliyoruz, bu zorluklara hazırız ve kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz diye konuştu.
     Ligde önlerinde 20 hafta gibi uzun bir periyot olduğunu dile getiren Özdilek, Bulunduğumuz konumu nefeslemek istiyoruz. Karşılaşacağımız her şeye hazırız. Geri adım atma şansımız yok dedi.
     Özdilek, liderle aynı puanda, yukarıda olmanın kırmızı-beyazlı ekip için önemli olduğuna işaret ederek, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Akhisar Belediyespor karşılaşmasının zor bir mücadele olacağını anlattı.
     Maçların kağıt üzerinde oynanmadığını, kağıt üzerinde favori olunmadığına dikkati çeken Özdilek, Konum itibarıyla kazanmak için Akhisarda olacağız. Bu seneki en büyük artımız oyun ve skor istikrarını devam ettirmek. Aynı ciddiyetle ve kararlıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hafta kazanacağımız maçın ilk devre itibarıyla bizi çok farklı konuma getirebileceğini söyleyebilirim diye konuştu.
     Bir gazetecinin Devre arasında transfer yapma düşünceniz olacak mı- şeklindeki sorusunu Özdilek, Mevcut kadro ile yolumuza devam etmek istiyoruz, ayrılmak isteyen olmaz ise bu kadro ile lige devam edeceğiz. Takviye durumuna lige ara verdikten sonra, duruma bakarak karar vereceğiz. Olabilecek her türlü şeye de hazırız şeklinde cevapladı.
     Öte yandan kırmızı-beyazlılar, antrenmanda düz koşunun ardından dar alanda kısa pas ve istasyon çalışması yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Minev ve Uğur ile grip olan Ergün katılmadı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda, Akhisar Belediyespor hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER