Medical Park Antalyasporda Eskişehirspor maçı hazırlıkları

Medical Park Antalyasporda Eskişehirspor maçı hazırlıkları


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligin 34. haftasında deplasmanda yapacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Hasan Subaşı Tesislerinde, yardımcı antrenör Şenol Fidan yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından 7şerli 3 gruba ayrılarak dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Daha sonra Fidan, takımı iki gruba ayırdı. Gruplardan biri kanat organizasyonları, diğeri top kontrolü ve kanatlardan yapılan ortaları gole dönüştürmeye yönelik çalıştı.
     Antrenmanın son bölümünde ise kırmızı-beyazlı oyuncular, uzaktan şut atışı yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Antrenmana, bel ağrısı bulunan Hakan Arıkanın yanı sıra hafif sakatlıkları olan Koray ve Janda katılmadı. İdmanda, takım arkadaşıyla girdiği ikili mücadelede sakatlanan Tita ve Emre hafif sakatlık geçirerek, çalışmayı yarıda bıraktı.
     Hasan Subaşı Tesislerinde yarın laktak testinden geçirilecek Medical Park Antalyasporlu oyuncular, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına perşembe günkü antrenmanla devam edecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Hüseyin Kanber / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda Eskişehirspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER