Medical Park Antalyaspor Davrazda çalışmalara başladı

Medical Park Antalyaspor Davrazda çalışmalara başladı -Medical Park Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını için geldiği Ispartada Davraz Kayak Merkezindeki tesislerde çalışmalara başladı -Teknik Direktör Özdilek: -Geçen sen


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını için geldiği Ispartada Davraz Kayak Merkezindeki tesislerde çalışmalara başladı.
     Teknik Direktör Mehmet Özdilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Davrazda takımın 10 günlük kampa girdiğini belirterek, fiziksel ve zihinsel olarak lige hazır şekilde girmek istediklerini söyledi.
     Yeni katılan oyuncuların takım felsefesine alışması anlamında kampın önemli olduğuna dikkati çeken Özdilek, 10 günlük kampın ardından 2 gün izin kullanacağız, sonra tekrar ikinci etap kamp çalışmalarımız 24 Temmuza kadar Davrazda devam edecek. Davraz kampının ardından Slovenyada kamp yapacağız. Hazırlık maçları yapıp 8 Ağustosta Türkiyeye döneceğiz dedi.
     Yoğun bir çalışma programlarının olduğunu ifade eden Özdilek, amaçlarının bu süreç içerisinde fiziksel, zihinsel ve taktiksel anlamda kendilerini geliştirmek olduğunu belirtti.
     Geçen sezonun ardından 14 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını anımsatan Özdilek, 10 oyuncuyu da bünyemize kattık. Amacımız yeni oyuncularla çok çabuk iletişim kurup oyun anlayışımızı, felsefemizi onlara aktarmak. Onun için yoğun şekilde çalışmalarımız başladı. Kampta genç oyuncularımızla 27 oyuncumuz var. Belki bir transfer daha yapabiliriz diye konuştu.
    
     -Geçen yıl yaşanan olaylar-
    
     Özdilek, Türk futbolunun geçen yıl zorlu bir süreçten geçtiğine değinerek, şunları söyledi:
     Geçen sene bütün takımlar, teknik adamlar, yöneticiler, medya, ülke futbolu adına kaosun olduğu bir dönemdi. Geçen sene Türk futbolunun içinde bulunduğu ortam çok sağlıklı değildi. Dolayısıyla hazırlıksız birçok şeyler yapıldı. Play off sistemi de denendi, ama bakıldığı zaman zor bir yıl oldu. Her şeyin aydınlanması, açığa çıkmasıyla bu anlamda bu senenin çok daha berrak, çok daha saf, daha temiz olacağını düşünüyorum.
     Play off sisteminin bu sezonun planında olmadığını kaydeden Özdilek, Bu sene zaten biz teknik adamlar düşüncelerimizi federasyonla yaptığımız toplantıda ifade ettik. Dolayısıyla düşüncelerimiz ortak. Kulüpler bu konuda çok net tavırlarını ortaya koydular. Sanırım bu sene ligde play off olmayacak dedi.
     Mehmet Özdilek, Antalyasporun bu seneki hedefinin iyi ve pozitif bir futbol oynamak olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Pozitif futbol oynamaya devam edeceğiz. Oynadığı oyundan keyif alan bir takım olacak. Seyredenlerin keyif alacağı bir takım yaratmak için düşüncelerimizden ödün vermeyeceğiz. Kazansak da kaybetsek de seyredenlerin keyif alacağı bir takım olmak için çaba gösteriyoruz. Bundan ödün vermeyeceğiz. Bu yıl hedefimiz ilk 10 takım içerisinde olmak. Her takım her sene güçleniyor. Dolayısıyla zorlu bir lig bizi bekliyor. Bizim de 4 yıldır ligde nefes alan, ciddi mücadele veren, keyif veren bir görüntümüz var. Bunu bu sene biraz daha yukarı çekmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Medical Park Antalyaspor Davrazda çalışmalara başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER