Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek:

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek: -Oyun ve skor anlamında istikrarı yakalamak istiyoruz


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Oyun ve skor anlamında istikrarı yakalamak istiyoruz dedi.
     Hasan Subaşı Tesislerinde gerçekleştirilen haftalık değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Özdilek, Sanica Boru Elazığspor karşısında haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Farklı kazanmanın önemine dikkati çeken Özdilek, bol gollü galibiyetin takıma moral ve güven kazandırdığını kaydetti.
     Ligdeki dördüncü takımın da dokuzuncu takımın da 9 puanı bulunduğunu hatırlatan Özdilek, takımının mücadele, istek ve coşku anlamında üst seviyede olduğunu vurguladı.
     Elazığspor maçını unutarak Gaziantepspor maçına konsantre olduklarını anlatan Özdilek, Gaziantepspor iyi bir çizgi yakaladı. Gaziantep iyi bir takım. Ancak biz de iyi takımız. Oyun ve skor anlamında istikrarı yakalamak istiyoruz. İstikrarlı kolay kaybetmeyen, kolay kazanmayı alışkanlık hale getiren bir takım haline gelmek istiyoruz dedi.
     Özdilek, Deniz Barış, Pedro, Emre, Koray ve Hakanda hafif sakatlıklar bulunduğunu bu futbolcuların durumlarının bir kaç gün içinde netleşeceğini dile getirdi. Ömer Şişmanoğlu ve Aissatinin performanslarını da değerlendiren Özdilek, bu futbolcuların oynadıkça daha iyi performans sergileyeceğini belirtti.
     Gazetecilerin, Takımdaki forma savaşıyla ilgili ne düşünüyorsunuz- sorusuna ise Özdilek, Bir teknik direktör için forma savaşının olması güzel. Kadronun alternatifli olması bizi sevindiriyor. Önemli olan forma şansı bulan arkadaşların hazır olması. Beklentimiz olan bazı oyuncular gerçek performanslarını henüz sahaya yansıtamıyorlar. Onlar da en kısa sürede gerçek performanslarına ulaşacaklarına inanıyorum dedi.
     Özdilek, Antalyaspor tarihinde ilk defa altyapıya bu kadar yatırım yaptığını söyledi. Altyapıdaki futbolcuların ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu anlatan Özdilek, bu futbolcuların geleceğin Antalyasporu için önemli olduğunun altını çizdi.
     Toplantıya katılan Ergün Teber ise Antalyasporun iyi ve kaliteli futbolculardan oluştuğunu belirtti. Elazığspor maçında forma şansı bulduğunu hatırlatan Ergün Teber, Yedek kulübesinde oturmak her futbolcunun olduğu gibi beni de üzüyor. Hazmedemiyorum. 5inci haftada forma şansı buldum. Antalyasporun başarısı için ter dökmeye devam edeceğim dedi.
     Kırmızı beyazlı futbolcu Emre Güngör ise Gaziantepsporun iyi bir takım olduğunu ancak kendilerinin daha tecrübeli olduğunu belirtti. Emre Güngör, hedeflerinin Gaziantepten puan ya da puanlarla dönmek olduğunu vurguladı.
     Kendi performansını da değerlendiren Emre Güngör, çok çalıştığını ve amacının milli takım formasını yeniden giymek olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER