Merkeze atanan Vali Daşöz, Manisadan ayrıldı

Merkeze atanan Vali Daşöz, Manisadan ayrıldı "Manisanın bizim ailemiz içinde, hayatımızın bir parçasında önemli yeri olacak"


MANİSA (A.A) - Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Vali Halil İbrahim Daşöz, uğurlama töreninin ardından eşi Nilgün Daşöz ile birlikte Manisadan ayrıldı.
     Valilik önünde düzenlenen uğurlama törenine binanın merdivenlerinde veda konuşması yapan Daşöz, 20 aydan bu yana görev yaptığı Manisada çok sayıda dost edindiğini, böyle zamanlarda konuşma yapmanın çok zor olduğunu ifade etti.
     Daşöz, konuşmasında şunları söyledi:
     "Bundan 20 ay önce yine bu alanda bir ikindi vakti beni karşılamışlardı. O tarihte benim Manisada tanıdığım insan sayısı 10u geçmezdi. Ancak şu anda binlerce Manisalıyı tanıyorum. Çok sayıda dostum olduğuna inanıyorum. Bundan da mutluluk duyuyorum. Manisanın bizim ailemiz içinde hayatımızın bir parçasında önemli yeri olacak. Görev yaptığımız süre içerisinde bize gösterdiğiniz, yakınlık ve desteğe teşekkür ederim. Bundan sonra sizlerin bir gönül hemşehrisi olarak sizleri hatırlayacağım. Hiç unutmayacağım. Son sözüm Allahaısmarladık, hakkınızı helal edin."
     Konuşmasının ardından uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaşarak vedalaşan Vali Daşöz, Valilik binası önünde hazır bekleyen özel aracına binerek eşi Nilgün Daşöz ile birlikte Manisadan ayrıldı.
     Törene Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Doğru, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Merkeze atanan Vali Daşöz, Manisadan ayrıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER