Mersindeki uyuşturucu operasyonu

Mersindeki uyuşturucu operasyonu -Jandarmanın uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 32 kişiden 24ü tutuklandı


MERSİN (A.A) - Erdemli ilçesinde, jandarmanın uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 32 kişiden 24ü tutuklandı.
     Mersin İl Jandarma Komutanlığı ve Erdemli Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, uyuşturucu madde sattıkları iddiasıyla gözaltına aldığı 32 şüpheli, yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
     Cumhuriyet savcılığınca ifadeleri alınan şüphelilerden 24ü, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanırken, 8i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Jandarma ekipleri, uyuşturucu madde sattığını belirledikleri 36 kişiyi yaklaşık 1 ay süreyle takibe almış, kendi aralarında uyuşturucu madde isterken 24 ayar istiyorum şeklinde konuştukları da tespit edilen satıcılara yönelik, Erdemli ilçe merkezi ile Tömük, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli beldelerinde 36 adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Operasyonda 32 kişi gözaltına alınırken, 35 kilogram da kullanıma hazır esrar ele geçirilmişti.
     Öte yandan, olayla ilgili olarak 4 şüphelinin daha arandığı bildirildi.
    
     Muhabir: Derviş Çömez / Mustafa Çiftçi / Ali Güreli
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Mersindeki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER