MHPde sertifika töreni

MHPde sertifika töreni -Ankara İl Başkanlığınca üyelere yönelik düzenlenen 2012 Siyaset ve Seçim Çalışmalarında İletişim Dili Yerel Yönetim Anlayışı ve Vizyonu eğitim programına katılanlara sertifikaları verildi -Genel Başkan Y


ANKARA (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, Milletimizin, bu ülke için koyduğumuz milli tavrın, milli duruşun destekçisi olmalarını sağlamalıyız. Artık binalardan, ocaklardan çıkıp her kapıyı çalarak davamızı anlatmak zorundayız dedi.
     MHP Ankara İl Başkanlığınca düzenlenen 2012 Siyaset ve Seçim Çalışmalarında İletişim Dili Yerel Yönetim Anlayışı ve Vizyonu eğitim programına katılanlara sertifikaları, partinin genel merkezinde düzenlenen törenle verildi.
     Topçu, törendeki konuşmasında, iktidarın dini ve milli değerleri siyasetin ucuz malzemesi haline getirerek Türk kültürüne ve milli birliğe büyük zarar verdiğini, partisinin ise siyasi yalanlarla acımasızca tahrip edilip ortadan kaldırılmaya çalışılan milli ve dini değerleri korumaya gayret ettiğini söyledi.
     Yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmanın önemine değinen Topçu, Ankaranın Türk milletinin kalbinin attığı yer olduğunu belirterek şunları söyledi:
     Ülkeyi bölmeye çalışanların karşısında duran ülkücülerin yüce millet için hizmete ve mücadeleye talip olduğunu sokak sokak gezip herkese anlatmak zorundayız. Dostlarımızı, arkadaşlarımızı, etrafımızdaki tüm insanları bizimle dertlenip bizimle mutlu olmaya ikna etmeliyiz. Milletimizin bu ülke için koyduğumuz milli tavrın, milli duruşun destekçisi olmalarını sağlamalıyız. Artık binalardan, ocaklardan çıkıp her kapıyı çalarak davamızı anlatmak zorundayız. Sözün ve iyi dileklerin icraata ve eyleme dönüştürülmesi gerekiyor. İyi temennilerin zafer için yetmeyeceğini artık hepimiz biliyoruz. Ankaradan yükselen ses, milletimizin yüreğinde yankılanacaktır. Buradan elde edilecek başarılar her il ve ilçede heyecan ve coşku yaratacak bu yüzden Ankara ağır bir yüke taliptir ve bu yüküyle örnek olması da kaçınılmazdır.
     Her ülkücünün birikimini ülkeyi içine çekildiği karanlıktan kurtarmaya yönelik kullanması ve elini taşın altına sokması gerektiğini kaydeden Topçu, Tek yürek, tek bilek ve yumruk olmanın ve hedefimize inançla yürümenin sırrı birbirimizi kollamakta, tek değil bir olmakta saklıdır dedi.
     Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalanın muhatap kabul edilerek vatanın geleceğinde söz sahibi edildiğini savunan Topçu, ülkenin ihanet senaryoları ve federal yapı çalışmalarıyla bölünmeye çalışıldığı böyle bir dönemde ülkücüler olarak Ankaranın her sokağında omuz omuza birlikte yürümeleri gerektiğini dile getirdi.
     MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz da Büyükşehir Yasasını eleştirip bu yasanın tartışılmadan, değerlendirilmeden, toplumun ve ilgililerin görüşlerine itibar edilmeden, Başbakanın yakın bir çalışma grubu tarafından çok büyük bir gizlilik içinde hazırlanarak Meclise getirildiğini öne sürdü.
     Büyükşehir yasasının ülkeyi bölünmeye götüreceğini savunan Durmaz, Bu yasa eliyle Hükümet Osloda PKKya verilen sözün gereğini yerine getirdi. Oslo görüşmesinde merkezi hükümete ait bazı yetkilerin zaman içinde yerel yönetimlere aktaracağı ifade ediliyordu. AK Partinin Osloda yaptığı görüşmede ana başlıklardan birinin Büyükşehir Yasası olduğu çok açık biçimde ortaya çıktı diye konuştu.
     Yerelde iktidar olmanın genelde iktidarı hazırladığı bilinciyle bu seçimlere en iyi şekilde hazırlanmaları gerektiğini belirten Durmaz, hizmetin merkezine insan sevgisi ve Allah korkusunu koyan bir belediyecilik anlayışıyla millete hizmeti gaye edindiklerini söyledi.
     Konuşmaların ardından eğitim programına katılan 805 partiliye sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Serdar Açıl
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber MHPde sertifika töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER