MHPli Kutluata, Tes

MHPli Kutluata, Tes-İş Sendikasını ziyaret etti


SAKARYA (A.A) - MHP Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri (Tes-İş) Sendikası Sakarya Şubesini ziyaret etti.
     Kutluata burada yaptığı konuşmada, taşeronlaşmayı eleştirerek, ucuz işçiliğin istihdamda kaliteyi düşürdüğünü, işçinin güvence ve geleceğin olmadığını öne sürerek, partisinin istihdamda kaliteyi sağlayacak çözüm, öneri ve tedbirlerinin de hazır olduğunu söyledi.
     Milli sermaye konusuna vurgu yapan Kutluata, Özelleştirme yapılan alanlarda sermayesini koyan şirket nedense hiçbir şeyi umursamıyor. Çünkü verilen sözler olduğu için o şirketlere kimse söz geçiremiyor diye konuştu.
     Enerji alanında Türkiyenin büyük ihtiyaçları bulunduğunu vurgulayan Kutluata, elektrik yüzünden binlerce vatandaşın mağdur olduğu ve bununla ilgili mecliste bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.
     Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu da milli sermayenin kalkınmasını arzu ettiklerini belirterek, Milli sermaye kalkınırsa bizde kalkınırız. Ama öyle büyük sıkıntılarımız var ki, bunların en başında örgütlenme geliyor. Örgütlenmenin önünde çok büyük engeller var dedi.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber MHPli Kutluata, Tes Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER