MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -MHP Genel Başkan adayı Dervişoğlu: -Türk milleti artık, MHPnin bu ülkeyi yönetmesini bekliyor


KIRKLARELİ (A.A) - MHPnin 4 Kasımda yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayında genel başkanlığa aday olan Müsavat Dervişoğlu, Türk milleti artık, MHPnin bu ülkeyi yönetmesini bekliyor dedi.
     Partisinin il başkanlığını ziyaret eden Dervişoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, milletin beklentilerine cevap verecek Milliyetçi Hareket Partisini inşa edeceklerini söyledi.
     Türkiyeyi karanlık günlerden çıkararak, aydınlık ufuklara yükselteceklerini ifade eden Dervişoğlu, Biz birbirimize her zaman lazımız. Kurultaydan sonra da beraber olacağız. Bu mücadelede hiçbirimiz birbirimize rakip değiliz. Tek rakibimiz, Tayyip Erdoğandır. Sadece MHP Genel Başkanlığına değil, başbakanlığa da adayım. Türk milleti artık, MHPnin bu ülkeyi yönetmesini bekliyor. Gerçekleştirilecek ilk genel seçimde MHP, başarılı olacaktır. Türk milleti, Milliyetçi Hareket Partisini medet kapısı olarak görüyor diye konuştu.
     Dervişoğlu, milletvekili seçilme yaşının 18e düşürülmesine ilişkin soruyu, Bu, bir siyasi stratejidir şeklinde yanıtladı.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER