MHP Bingöl İl Başkanı Köseoğlu görevinden

MHP Bingöl İl Başkanı Köseoğlu görevinden istifa etti


BİNGÖL (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Ali Köseoğlu, görevinden istifa etti.
     Köseoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 11 yıldan beri yürüttüğü MHP Bingöl İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi.
     Yıllardır partisini başarılı bir şekilde temsil ettiğini ifade eden Köseoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin etrafındaki kişilerin MHP tabanını hiçe saydığını ileri sürdü.
     Köseoğlu, bu durumun görevlerini aksattığını ifade ederek, şöyle dedi:
     Zor şartlarda partimi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Kısıtlı imkanlara rağmen çoluk çocuğumun rızkını vererek MHPnin vizyonunu en üst düzeyde tutmaya gayret ettim. Bazen çok iyi mücadele vermek bile sonuç almaya yetmiyor. Türkiye seçmeni televizyonları izleyerek tercihini kullanıyor. Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli dürüst bin insan olduğu gibi, iyi bir devlet adamı ve bilge bir liderdir. Kendisine her zaman saygı duydum. Türkiyenin Devlet Bahçeliye ihtiyacı var. Devlet Bahçeliye sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Ancak etrafını saran, teşkilat yapısından anlamayan, ülkücüleri tanımayan, MHP tabanını hiçe sayan kişiler olduğu müddetçe, MHP bir metre dahi mesafe alamayacaktır. Bu hareket, bu tür insanların önüne geçmelidir. Tabanımız iktidara susamış, iktidarı yakalamak istiyor. Ancak, mevcut kadroyla da hiçbir yere varamayız. Ülkücü hareketi ayağa kaldıracak, iktidara taşıyacak yeni kadrolara ihtiyaç vardır.
     Köseoğlu, 12 Haziran 2011 milletvekili seçiminin ardından, başarısız oldukları gerekçesiyle istifa ettikten sonra MHP Genel Başkanı tarafından istifası kabul edilmediği için partideki görevine geri döndüğünü anımsatarak, bu kez aldığı karardan geri adım atmayacağını belirtti.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik /Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber MHP Bingöl İl Başkanı Köseoğlu görevinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER