MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, Manisada

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, Manisada -Ayhan: Merkezi hükümette kim olursa olsun, yerel idarelerle yaratılan işbirliği ortamı sayesinde kentlere güzel hizmetler kazandırılıyor


MANİSA (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, iktidar ve yerel arasında yaratılan işbirliği ortamından vatandaşın istifade ettiğini belirtti.
     Ayhan, Manisa Belediyesi tarafından yapılacak Kenan Evren Sanayi Sitesi Köprülü Viyadüğü temel atma törenine katıldı.
     Burada yaptığı konuşmada, MHP olarak Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergünün hizmetlerinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Ayhan, Ergünün, kamu kurumları ile işbirliği içinde çalıştığını ifade etti.
     Ayhan, yatırımların hayata geçirilmesinde işbirliğinin önemine dikkat çekerek, İktidarda, merkezi hükümette kim olursa olsun, yerel idarelerle yaratılan işbirliği ortamı sayesinde kentlere güzel hizmetler kazandırılıyor. Bundan Manisalılar da istifade ediyor dedi.
     Manisa Vali Vekili Necmettin Yalınalp ise TUİK verilerine göre kentte 456 bin 678 kara aracı bulunduğunu, temeli atılan viyadüğün şehir içi trafiği rahatlatacağını bildirdi.
     Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de trafiği rahatlatacak Kenan Evren Sanayi Sitesi Viyadüğünün yaklaşık maliyetinin 14 milyon lira olacağını kaydetti.
     Manisaya, kenti düşünerek hizmet sunduklarını anlatan Ergün, Hizmeti sen yaptın, ben yaptım diye kaygılanmıyoruz. Ekmeğini yediğimiz bu kent için, kim şahsi menfaatlerini bir kenara bırakıp yatırım yaptıysa, yapacaksa onun yanında oluyoruz dedi.
     İller Bankası 3. Bölge Müdürü Muhittin Menekşe ise Manisadaki birçok yatırıma kredi desteği sunduklarını, toplam 113 milyon liralık kredi ile Manisa Belediyesine desteklerini sürdürdüklerini söyledi.
     Konuşmaların ardından, Ayhan ve beraberindekiler viyadüğün temelini attı.
     Viyadük tamamlandığında İzmir-Bursa sürat yolu ile Manisa-Sanayi-Adliye ve İzmir güzergahı bağlantısının sağlanacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Zeynep Hoşgörür / Tolga Albay
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, Manisada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER