MHP İl Başkanları Bölge İstişare Toplantısı

MHP İl Başkanları Bölge İstişare Toplantısı -MHP Genel Sekreteri Büyükataman: -Milliyetçi hareket, tek başına iktidar olduğu gün, kimsenin endişesi ve kuşkusu olmasın, başta terör örgütü tehdidi olmak üzere bu meselenin tümünü hal


ERZURUM (A.A) - MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Milliyetçi hareket, tek başına iktidar olduğu gün, kimsenin endişesi ve kuşkusu olmasın, başta terör örgütü tehdidi olmak üzere bu meselenin tümünü halledecek, inancı ve imana sahiptir dedi.
     Büyükataman, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem ile partisinin Erzurum il teşkilatı tarafından, bir düğün salonunda düzenlenen MHP İl Başkanları Bölge İstişare Toplantısına katıldı.
     Genel Sekreter Büyükataman, toplantıda yaptığı konuşmada, bölücü terör tehdidinin ülkenin en önemli sorunu olduğunu, terör örgütünün saldırılarına devam ettiğini söyledi.
     Terörün sivil, asker ayrımı gözetmeksizin her ortamda kanlı eylemlerini sürdürdüğünü belirten Büyükataman, Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milliyetçi hareket, tek başına iktidar olduğu gün, kimsenin endişesi ve kuşkusu olmasın, başta terör örgütü tehdidi olmak üzere bu meselenin tümünü halledecek, inancı ve imana sahiptir diye konuştu.
     Türkiyenin öz kaynaklarına dayanarak kendi ayakları üzerinde duracak takatten uzaklaştırıldığını savunan Büyükataman, şunları kaydetti:
     Büyük Türk milletinin bin yıllık kardeşliğinin sorgulanmasına neden olacak süreçlerin önünü açan, cumhuriyetimizin sosyal, kültürel ve ekonomik kazanımlarını göz ardı eden iktidar zihniyeti, ülkemizi ve milletimizi bir arada tutan değerleri de temelinden sarsmıştır. Etkin kimliklerin milli azınlık olarak tanınması, bunlara anayasa teminatı altında siyasi ve hukuki statü kazandırılması, Türkiyenin milli birliğini yıkarak Türk milletinden ayrı birkaç millet oluşturma arayışları hükümet eliyle ve işbirliğiyle hız kazanmıştır.
     MHPnin, dünyayı Türkiye merkezli ve Türkçe okuyabilen, değişim ve gelişmeleri takip eden ve önündeki sorunları aşmak için yeterli güce sahip olduğunu vurgulayan Büyükataman, MHPnin tıkanan meselelerde somut çözüm yolları gösterdiğini, yaklaşan tehlikeye karşı hükümeti ve kamuoyunu uyardığını ifade etti.
     Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Ağrı ve Iğdır il başkanları ile partililerin de katıldığı toplantı, daha sonra, basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP İl Başkanları Bölge İstişare Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER