MHP Kayseri Teşkilatından Bahçeli

MHP Kayseri Teşkilatından Bahçeli-ye tam destek


KAYSERİ (A.A) - MHP İl Başkanı Mete Eke, 4 Kasımda yapılacak büyük kurultayda genel başkanları Devlet Bahçeliye destek vereceklerini söyledi.
     Mete Eke, Kayseride faaliyet gösteren basın kuruluşlarının sahipleri, genel yayın yönetmenleri ve temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.
     Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Eke, 4 Kasımda yapılacak olan büyük kurultayda genel başkanları Devlet Bahçeli-ye destek vereceklerini kaydetti.
     Kurultayda Kayseriden 27 delegenin oy kullanacağını ifade eden Eke, şöyle devam etti:
     Trabzon milletvekilimiz Koray Aydının genel başkanlığa aday olacağı söylentisi var. Ancak daha kesin olarak ilan edilmiş bir adaylığı söz konusu değil. Tabi ki bu kendisinin kişisel tercihi ve kararıdır. Bizlerin bu manada söyleyeceği bir şey yoktur. Ben MHP İl Başkanı olarak şunu söylemek istiyorum, hareketimizin lideri Devlet Bahçeli-dir. Allah-ın verdiği ömür ölçüsünde, kendilerinin devam ettiği sürece bizim genel başkanımız olarak kalacaktır. Kayseri İl Teşkilatı olarak da bu anlamda kendisinin sonsuz desteğinde ve emrinde olduğumuzu belirtmek isterim. Bizim 27 delegemiz de benimle aynı düşüncededir.
     CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün-ün terör örgütü PKK tarafından kaçırılmasını da kınayan Eke, Yaşanan bu olayı bizler Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi-ne vurulmuş bir darbe olarak görüyoruz ve esefle kınıyoruz dedi.
     Bir gazetecinin geçtiğimiz günlerde Erciyes Zafer Kurultayına alternatif olarak düzenlenen programa teşkilatın bakış açısını sorması üzerine de Eke, Ülkücü hareket 44 yıllık bir harekettir. Burada sözde alternatif kurultay adı altında toplanan insanlara şunu sormak istiyorum, sizler bu kadar vefalıysanız, ciddi anlamda ülkücüyseniz, ülkücünün Partisi MHPdir diye konuştu.
     AK Parti Genel Başkan Yardımcı Hüseyin Çelik-in Üç beş Mehmet öldü diye TBMM-yi toplayamayız sözünü de eleştiren Başkan Eke, şöyle devam etti:
     Sayın Çelik-in söylediği bu lafın bir dil sürçmesi olmasını ümit ediyoruz. İktidar partisinin genel başkan yardımcısı ve eski bakan olan birisinin yaptığı bu açıklama bir talihsizliktir.
     Terörle mücadele part-time olmaz. Terörle mücadelede birkaç şehit veriyoruz hemen güvenlik güçlerimiz teyakkuza geçiyor. Belirli müddet dağlarda ne kadar teröristi imha edebiliyorsa ediyor, sonra görev yerini bırakıp dönüyor. Böyle olduğu zamanda tabiat boşluğu kaldırmıyor. Vakti ile bizler dedik ki; terörle müzakere yapılmaz, mücadele yapılır ve mücadelede de devamlılık esastır. Bugün gelinen nokta bizlerin ne kadar haklı olduğunu ortaya koymuş oluyor. Ama bizlerin haklı olması bir anlam ifade etmiyor. Bu ülke hepimizin inşallah iyi günlere kavuşuruz.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber MHP Kayseri Teşkilatından Bahçeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER