Milasta altyapı çalışmaları

Milasta altyapı çalışmaları -Milas Belediye Başkanı Tokat: -Amacımız ilçemizin vatandaşlarımız için daha yaşanılır bir hale gelmesini sağlamak


MUĞLA (A.A) - Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Amacımız ilçemizin vatandaşlarımız için daha yaşanılır bir hale gelmesini sağlamak dedi.
     Başkan Tokat, yaptığı yazılı açıklamada, kasım ayı başında Menteşe Caddesinde başlattıkları alt yapı çalışmaları ile Firuz Paşa-Gazi Paşa Mahallesinde devam eden altyapı, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti. İlçe genelindeki diğer çalışmaların son hızla devam ettiğini belirten Tokat, Milas Belediyesi olarak Akkent mevkisinde vatandaşların hizmetine sunulan pazar yeri projesinin çalışmalarına da başladıklarını anlattı.
     Akkent Pazaryeri Projesinin 2 ayda tamamlanacağını vurgulayan Başkan Tokat, Amacımız ilçemizin vatandaşlarımız için daha yaşanılır bir hale gelmesini sağlamak. Bu anlamda başladığımız projelerin en kısa sürede tamamlanması için çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Milasta altyapı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER