Milletvekili Soysaldan AAya ziyaret

Milletvekili Soysaldan AAya ziyaret -Soysal: 2013 yılı içinde yine yoğun bir çalışma programı uygulayarak, Yozgatlı hemşehrilerimize layık olduğu hizmetleri sunacağız


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, 2013 yılı içinde yine yoğun bir çalışma programı uygulayarak, Yozgatlı hemşehrilerimize layık olduğu hizmetleri sunacağız dedi.
     Soysal, Anadolu Ajansı (AA) Yozgat Büro Müdürlüğünü ziyaretinde yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarı döneminde Yozgata büyük yatırımların yapıldığını ifade etti.
     Yozgatın vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Soysal 2013 yılı içinde yine yoğun bir çalışma programı uygulayarak, Yozgatlı hemşehrilerimize layık olduğu hizmetleri sunacağız. İlimizde hızlı tren yolu inşaatı sürüyor. Duble yol çalışmaları devam ediyor. İlimize yapılması planlanan havaalanı için çalışmalarımız devam ediyor. Yine sulu tarımın daha fazla yapılması için ilimize her yıl bir baraj temeli atılıyor. Oğulcuk Barajının temeli atıldı, İnandık Barajının ise proje çalışmaları sürüyor şeklinde konuştu.
     Yozgata kamu-özel ortaklığıyla yapılacak 450 yataklı hastanenin iki yıl gibi bir sürede tamamlanacağına ifade eden Soysal, şunları kaydetti:
     Hastanemizin ihalesi daha önce yapıldı, fakat Danıştay ihaleleri iptal etti. Danıştayın yürütmeyi durdurmasının ardından, kamu-özel ortaklığı ile ilgili, plan bütçe komisyonunda kamu özel ortaklığı görüşmeleri kanun tasarısı komisyondan geçti. Haftaya TBMMde görüşülecek. O kanun görüşmelerinin ardından Cumhurbaşkanımızın onaylamasından sonra problemler bitiyor. Geçerli olan ihalelerde yürürlüğe giriyor. Bakanlık yer gösterecek ve hastanemizin temeli atılacak.
     Ziyarette, AA Büro Sorumlusu Ömer Sarı da Başere, AAnın yeni vizyonu konusunda bilgiler verdi.
     Ziyarete AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Musa Halıcı, İl Genel Meclis Üyesi Halil Türkmen ve parti yöneticileri de katıldı.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Ömer Sarı
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Milletvekili Soysaldan AAya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER