Milli takım sporcuları, Kaymakam Çalıkı ziyaret

Milli takım sporcuları, Kaymakam Çalıkı ziyaret etti


MUĞLA (A.A) - Fethiyede kamp çalışmalarını sürdüren Türkiye İşitme Engelliler Tenis Milli Takımı sporcuları, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalıkı ziyaret etti.
     Türkiye İşitme Engelliler Tenis Milli Takımı Baş Antrenörü Derya Gençel, Antrenör Fuat Yeşilova ile sporcularını makamında kabul eden Kaymakam Çalık, Türkiyeyi temsil eden bir milli takımın kendisini ziyaret etmesinde duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve takıma Bulgaristanda yapılacak şampiyonada başarılar diledi.
     İnsanın azmettiğinde yapamayacağı şey olmadığını belirten Çalık, "Bir kaç saniye içinde bir kişi engelli olabilir. Bunun farkında olarak yaşamamız gerekli. Engelli sporcularımızın ortaya koyduğu başarı diğer gençlere de örnek oluyor" dedi.
     Çalık, engelli, engelsiz herkesin hayatın her alanını birlikte paylaştığını, elde edilen başarının herkesin başarısı olduğunu kaydetti.
     Bulgaristanda 26 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek uluslararası şampiyonaya katılacak olan Türkiye İşitme Engelliler Tenis Milli Takımı, Çalıştaki bir otelde kamp çalışması yapıyor.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
<< Önceki Haber Milli takım sporcuları, Kaymakam Çalıkı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER