Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımına ödül

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımına ödül


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Olimpos Rotary Kulübünün düzenlediği Meslek Hizmetleri Ödül Töreninde En İyi Takım Ödülünü aldı.
     Olimpos Rotary Kulübünün gelenekselleştirdiği Meslek Hizmetleri Ödül Töreni, kentteki bir otelde çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti. Her yıl düzenlenen ve çeşitli kategorilerde verilen Meslek Hizmetleri Ödül Töreninin açılış konuşmasını yapan dönem başkanı Nil Tekerek, verilecek ödülleri de açıkladı.
     Meslek Hizmet Ödülleri, spor dalında Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Kültür ve Sanat Dalında Antalya Devlet Opera ve Balesi, Turizm Hizmetleri dalında Ali Barut, Unutulmaya Yüz Tutmuş Meslekler dalında ise hallaç Mehmet Hurmadalına verildi.
     Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, oyuncular Serpil İskenderoğlu ve Marina Tankaskayanın da hazır bulunduğu ve ödül aldığı törende konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Hentbolde 2007 yılında başlayan öykü, yükselen grafikle sürekli başarı getirdi. Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol takımımız, 2 yıldır Avrupada final oynadı ve şanssız bir şekilde kupayı alamadı. Bu işin daha yenisiyiz. Bu yıl büyük olasılıkla Avrupada şampiyon olarak, Muratpaşanın, Antalyanın, ülkemizin gururu olacaklar. Onlara güveniyorum. Onlar bizlere hentbolu sevdirdiler dedi.
     Hentbolun daha önce 50-60 kişilik seyirci karşısında oynandığını belirten Evcilmen, Artık salon doluyor ve bin 500 kişi de ayakta izliyor. Onlarla ne kadar gurur duysak az. Hentbolcularımızı ve burada ödül alan herkesi kutluyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Antalya
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımına ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER