Muşta parke ve bordür taşı alım

Muşta parke ve bordür taşı alım ihalesi yapıldı


MUŞ (A.A) - Muş Belediyesinde beton kilit parke ve bordür taşı alım ihalesi yapıldı.
     Belediye Başkanlığı hizmet binası toplantı salonunda düzenlenen ihaleye 2 firma katıldı.
     İhalenin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Özmen, ihalenin basına açık ve şeffaf bir şekilde gerçekleştiğini söyledi.
     İhaleye sunulan dosyaların ve tekliflerin değerlendirilerek sonucun kısa sürede açıklanacağını kaydeden Özmen, İhaleye sunulan dosyalar alındı. Dosya ve evraklar tek tek incelenerek, şartnameye uygun olup olmadıkları kontrol edilecek. Dosyası tam olan firmaya ait en uygun teklifi kabul edeceğiz. Firmanın dosya ve evrakları tek tek incelenecek ve şartnameye uygun olup olmayacağı kontrol edilecektir dedi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Yunus Okur
     Yayıncı: Levent Harman
    
    
    
    
    
    
    
     (Fotoğraflı)
    
    
     MUŞ (AA) -21.07.2012 Muş Belediye Başkanlığı parke taşı ve bordür taşı alım ihalesi yaptı. Belediye Başkanı Necmettin Dede-nin de katıldığı ihaleye 2 firma katıldı
    
     Muş Belediye Başkanlığı parke taşı ve bordür taşı alım ihalesi yaptı. İhale Belediye hizmet binası toplantı odasında yapıldı.
    
    
    
     Yapılan ihaleye 2 firma katıldı. Parke taşı ve bordür taşı alım ihalesi için Belediyenin yaklaşık maliyeti olan 551 bin 371 TL -ye teklif veren firmalar ise: MBS Grup 536.bin 300 TL, Biltaş-Aykutlar Ortak girişim olarak 390.bin 300 TL. Tekliflerde bulundular.
    
    
    
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
<< Önceki Haber Muşta parke ve bordür taşı alım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER