Mut Meslek Yüksekokulunda mezuniyet sevinci

Mut Meslek Yüksekokulunda mezuniyet sevinci


MERSİN (A.A) - Mut Meslek Yüksekokulunda 2012-2013 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.
     Rektör Prof. Dr. Suha Aydın, Mut Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende, bugünün hüzünlü değil aksine mutlu ve güzel bir gün olduğunu belirtti.
     Öğrencilere, bilgiye ulaşabilmenin, onu sentezleyebilmenin ve sonuçlara varabilmenin yollarını öğrettiklerini ifade eden Aydın, "Bundan sonraki yaşamınızda öğrenmenize yardımcı olabileceğimiz bir çok sertifika programımız var. Bunları takip ettikçe göreceksiniz ki daha başarılı olacaksınız. Hepinizi büyü bir mutlulukla yolcu ediyoruz, hepinize sağlık, başarı diliyoruz" dedi.
     Mut Kaymakamı Mustafa Şahin ise, üniversitenin bir ilim yuvası olduğunu vurguladı.
     Mut MYOda öğrencilere kucak açtıklarını belirten Şahin, Mutta misafirliğini bitiren öğrencilerden Mutu unutmamalarını istedi.
     Öğrenci temsilcisi Yavuz Fidan da öğrenciler adına bir konuşma yaptı.
     Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere Rektör Prof. Dr. Suha Aydın, Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Evren Ekmekçi, Genel Sekreter Prof. Dr. Burak Çimen, Mut MYO Müdürü Kasım Pınar, Emniyet Müdürü Murat Güney, Baro Başkanı Avukat Mehmet Türker Küçük, Askerlik Şube Başkanı Murat Kıvrak, Özel İdare Müdürü Sevgi Güngör, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal ve öğretim üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi.
     Diploma töreninin ardından mezun olan öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadılar. Tören Grup Ritmixin konseriyle sona erdi.
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Mut Meslek Yüksekokulunda mezuniyet sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER