Nevşehire yeni Gençlik Merkezi geliyor

Nevşehire yeni Gençlik Merkezi geliyor


NEVŞEHİR (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3 nolu çim futbol sahasının soyunma odalarının yerine yeni Gençlik Merkezi yapılması için çalışmalar başladı.
     İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Damata İbrahimpaşa Spor Salonunun yanındaki 3 nolu çim futbol sahasının soyunma odalarının bulunduğu alanda bir yıl içerisinde tamamlanması planlanan Gençlik Merkezinin hafriyat çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
     Yaklaşık maliyetinin 1 milyon 733 lira olan Gençlik Merkezinin ihalesinin tamamlandığı ve yer tesliminin 17 Aralık 2012 tarihinde Koçyiğit Mühendislike verildiği belirtildi.
     350 günde teslim edilmesi gereken Gençlik Merkezinin 28 Aralık 2013te bitirilmesinin planlandığı kaydedilen açıklamada, Gençlik Merkezi içerisinde çok amaçlı kapalı spor salonu, öğrencilerin farklı branşlarda eğitim alarak kendilerini geliştirebilecekleri ve eğitim alacakları etüt salonları, okuma salonları ve kütüphane yer alacağı ifade edildi.
     İl Müdürü Mustafa Ünlüer de, yaptığı açıklamada, bir yıldan daha kısa sürede tamamlanması planlanan Gençlik Merkezinde gençlerin sosyal alanda faaliyet gösterebileceği gibi içerisinde yer alan çok amaçlı spor salonuyla spor yapma imkanı da bulacaklarını kaydetti.
     Gençlerin Gençlik Merkezindeki spor tesislerinde boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirerek sokakların ve internetin zararlarından uzak kalacaklarına inandıklarını ifade eden Ünlüer, Bir yıllık çalışmalarımız sürecinde ilimize yüzme havuzu, Gençlik Merkezi, Hacıbektaş Sentetik Futbol Sahası, Kozaklı Spor Salonunun yapılmasında ve tesislerin modernizasyonunda emeği geçen Valimiz Abdurrahman Savaşa, Nevşehir Milletvekillerimiz Erdal Feralana, Ebubekir Gizligidere ve Murat Göktürke teşekkür ederim dedi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehire yeni Gençlik Merkezi geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER