Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası ile

Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasına ISO 9001 belgesi


MARDİN (A.A) - Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) ile Nusaybin Ticaret Borsası-na (NTB) ISO 9001 - 2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesi verildi.
     Belge için NTSO ve NTB binalarında tören düzenlendi.
     ADN Kıraç yönetim danışmanlığı yöneticisi Dr. Muzaffer Kıraç tarafında NTSO Başkanı Mahsun Özmen, NTSO Genel sekreteri ve Akreditasyon - Kaliteli yönetim sorumlusu Abdulkadir Güneş, NTB Yöneticisi Abdulhalim Aydın, NTB Genel sekreteri ve Akreditasyon - Kaliteli yönetim sorumlusu Abdullah Dala törenle belge ve bayrak verildi.
     Törende konuşan ADN Kıraç, yaklaşık üç aylık çalışmalar ve kurs döneminden sonra odaların belge almaya hak kazandığını söyledi.
     NTSO ve NTB-nin Türkiyede ISO - 9001 belgesi alan ayrıcalıklı 200 oda arasına girdiğini kaydeden Kıraç, emeği geçenleri tebrik etti. Kıraç, bundan sonraki süreçte marka tescili ve logo tescili yapılacağını söyledi.
     Oda olarak çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden NTSO başkanı Mahsun Özmen, ilçenin ihtiyaçlarını Mardin ziyaretinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler-e ilettiklerini söyledi.
     Özmen, TOKİ, sınır kapısı ve Meslek Yüksekokulu sorunu için Kaymakam Murat Girginle birlikte büyük çaba gösterdiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Arif Altunkaynak
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER