Odunpazarından kısa kısa

Odunpazarından kısa kısa -Başkan Sakallıdan Hacı Bektaş Veli Vakfına ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfını ziyaret etti.
     Başkan Sakallı, beraberinde Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Rasim Duru ve Başkan Yardımcısı İlhami Atikle, Vakıf Başkanı İrfan Çetinkayayı ziyaret ederek, vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Vakıf Başkanı Çetinkaya, Başkan Sakallının Hacı Bektaş Veli Vakfına verdiği öneme dikkati çekerek, Odunpazarı Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
     Sakallı ziyaret sonrası Büyükdere Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve beklentilerini dinledi.
     Sakallı daha sonra çocuklara oyuncak hediye etti.
    
     -Samiha Ayverdi, YKSMde anıldı-
    
     Türk Edebiyatına 40a yakın eseri miras bırakan yazar SAmiha Ayverdi, ölümünün 20. yıl dönümünde, eserleri, fikirleri ve hayatından kesitler ile anıldı.
     Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde (YKSM) düzenlenen programa konuşmacı olarak, Prof. Dr. Ahmet Nezihi Turan, Mustafa Özçelik ve Rıza Tekin Uğurel katıldı.
     Ayverdinin hayatının anlatıldığı slayt gösterisi ile başlayan program, Odunpazarı Belediyesi Tasavvuf Musikisi Topluluğunun sunduğu konserle devam etti.
    
    
     -Şelaleparkta Lale Devri-
    
     Odunpazarı Belediyesinin Eskişehir genelinde gerçekleştirdiği yeşil alan çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
     Odunpazarı Belediyesinden yapılan açıklamada, belirlenen program kapsamında tüm park ve yeşil alanların mevsimlik çiçeklerle süslendiği, son olarak Eskişehirin en gözde parklarından biri olan Şelaleparkı Lalelerle donatıldığı kaydedildi.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Odunpazarından kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER