Öğrencilerden Gıda Bankasına destek

Öğrencilerden Gıda Bankasına destek -Kentteki okullarda eğitim gören öğrenciler, topladıkları gıda, giyim, oyuncak ve plastik kapakları Gıda Bankasına teslim ediyor


SİVAS (A.A) - Sivastaki okullarda eğitim gören öğrenciler, Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliğiyle faaliyet gösteren Gıda Bankasına destekte bulunuyor.
     Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, yaptığı yazılı açıklamada, ihtiyaç sahiplerine Gıda Bankasından ücretsiz alışveriş imkanı sunulduğunu hatırlattı.
     Öğrencilerin Hayat Ağacı Derneği ve Gıda Bankasını ziyaret ederek oyuncak toplama kampanyasına ve diğer kampanyalara destek olduğunu aktaran Avcı, "Öğrencilerimiz topladıkları gıda, giyim, oyuncak ve plastik kapakları teslim ediyorlar. Paranın geçmediği market olan Gıda Bankasını gören öğrencilerimiz ihtiyaç sahiplerine yardım etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor" ifadelerini kullandı.
     Çocukların küçük yaşlarda yardımlaşma ve dayanışmayı öğrenmelerini önemsediklerini belirten Avcı, yardım faaliyetlerinde emeği geçenlere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Öğrencilerden Gıda Bankasına destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER