Öksüzkaya, ABD heyetini kabul etti

Öksüzkaya, ABD heyetini kabul etti


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, ABD Ohio eyaletinden gelen milletvekili danışmanları ile TBMMde görüştü.
     Öksüzkaya, görüşmede yaptığı konuşmada, TBMM çalışmaları ve AK Partinin iktidarda olduğu 10 yıllık süreçteki icraatlarını anlattı.
     AK Parti hükümetlerinin sağlıkta, eğitimde, ekonomide ve dış politikada önemli adımlar attığını vurgulayan Öksüzkaya, şunları kaydetti:
     Türkiyenin ihtiyacı olan hemen her alanda önemli reformlar yapıldı. Dünyada pek çok ülke ekonomik krizden dolayı sıkıntı yaşarken, bizim ekonomik verilerimiz şu anda birçok AB ülkesinden iyi durumda. Özellikle ABD ile stratejik işbirliği çerçevesinde dostluklarımız gelişmektedir, birlikte pek çok başarılı işler yapılmaktadır. Bu ziyaretler ise iki ülke arasında çok önemli dostluk köprüleri kurmakta, ABD ile Türkiye her geçen gün daha da çok ticari ve sosyal faaliyetlerde bulunmaktadır. Bu da karşılıklı dostlukları pekiştirmektedir.
     Daniel Purdy, Bettina Barillas, Kelly Bryant, Jailyn Soto ve Serkan Aykanın yer aldığı heyet de, Türkiyeye gelmekten mutlu olduklarını ve gördükleri misafirperverlikten etkilendiklerini belirtti.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Öksüzkaya, ABD heyetini kabul etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER