Okur Star ödülleri verildi

Okur Star ödülleri verildi


KASTAMONU (A.A) - Pınarbaşı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Okur Star projesi kapsamında aralık ayı içerisinde en fazla kitap okuyarak dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
     Pınarbaşı Şehit Ramazan Akkaya Yatılı Bölge Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen törene, Kaymakam Ömer Faruk İlhan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Demir, daire amirleri,veliler ve öğrenciler katıldı.
     Pınarbaşı Şehit Ramazan Akkaya Yatılı Bölge Ortaokulu ve Şehit Ayhan Sütçü Çok Programlı Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen okuma yarışmasında, birinci olan Şaziye Köse, Duygu Camcı ve Beyzanur Baltaya sertifika ile para ödülleri Kaymakam Ömer Faruk İlhan tarafından verildi.
     Yarışmada ikinci olan Selda Arslanca, Nazlıgül Somuncu ve Arda Gökmene ise ödülleri İlçe Emniyet Müdürü Murat Demir tarafından, yarışmada üçüncü olan Neriman Köse, Abdurrahman Gül ve Zeynep Alamehmete ise ödülleri İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Tutar tarafından verildi.
     Öğrenci velilerinden Aysel Şahin, Bu kampanya sayesinde çocuklarımızın ufukları açıldı. Kitap okuma alışkanlığı kazanmaya başladılar. Kampanyaya öncülük eden sayın Kaymakamımız Ömer Faruk İlhan Beye ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Hatice Karakaş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Okur Star ödülleri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER