Ordu

Ordu-Giresun Havaalanı projesi -OGD Başkanı Aydın: Yatırımlar üzerinden yapılan siyasi polemiklerin içinde bugüne kadar olmadığımız gibi bundan sonra da olmayacağız


ORDU (A.A) - Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGD) Başkanı Recep Aydın, OGD alarak Orduya yapılacak her türlü yatırımı desteklemek görevimizdir, ancak yatırımlar üzerinden yapılan siyasi polemiklerin içinde bugüne kadar olmadığımız gibi bundan sonra da olmayacağız dedi.
     Aydın, cemiyet binasında düzenlediği basın toplantısında, son günlerde kamuoyunda, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı projesiyle ilgili bazı kesimlerce isim tartışması yapıldığını hatırlattı.
     Herkesin, her kurumun isim önerme özgürlüğüne sahip olduğunu ifade eden Aydın, şöyle konuştu:
     Bu durum ortadayken Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Servet Şahin yaptığı açıklamalarda Ordu Gazeteciler Cemiyetinin de aralarında olduğu bazı sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak bir karar aldıklarını belirtmektedir. Şunun açıkça bilinmesi gerekir ki, bizim dernek olarak hiçbir kurum veya kuruluşla ortak alınmış bir kararımız yoktur. Ayrıca bu konu hiç bir yerde, hiç bir şekilde tarafımızca gündeme getirilmemiş ve tartışılmamıştır. Tekrar hatırlatıyoruz, OGD alarak Orduya yapılacak her türlü yatırımı desteklemek görevimizdir. Ancak yatırımlar üzerinden yapılan siyasi polemiklerin içinde bugüne kadar olmadığımız gibi bundan sonra da olmayacağız.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER