Ordusporda, Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Ordusporda, Kasımpaşa maçı hazırlıkları -Teknik direktör Cuper: Bu maçtan puan ya da puanlar almak için çalışacağız


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Orduspor, hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tedavileri süren Selçuk Şahin ve Alfredo Monje katılmadı.
     Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda oyuncular, hafif koşunun ardından koordinasyon çalışması yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan David Barral, Yiğit Gökoğlan, Numan Çürüksu ve Murat Tosun ise kondisyon uzmanı Angel Puabla eşliğinde çalıştı.
    
     -Toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız gerekiyor
    
     Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Hector Cuper, Kasımpaşa maçından puan ya da puanlar almak istediklerini belirtti.
     Geriye bakmak yerine toplanabilecek puanların alınmasını düşünmek gerektiğini ifade eden Cuper, İdeal olan her hafta üç puan toplamamız. Ama tabii ki her zaman bu olmuyor. Mesela geçen hafta kendi sahamızdan puan alamadan ayrıldık. İstemediğimiz bir sonuçtu, üzgünüz. Kasımpaşa karşısında bir puan almakta çok iyi değil. Ancak en azından pozitif bir durum ve o şekilde bakmaya çalışıyoruz. Bu maçtan puan ya da puanlar almak için çalışacağız dedi.
     Takımın alt yapısında oynayan Murat Tosunu çalışmalara dahil ettiklerini vurgulayan Cuper, Murat Tosun ilginç bir oyuncu. Belki bugün o kadar olmayabilir. Ama geleceği olan bir oyuncu. Bizimle birlikte çalışmaya başladı. Bundan sonrada çalışmaya devam edecek. Kendi takımında da maçlarına devam edecek. Büyük ihtimalle sıradaki yolculukta bizimle birlikte olacaktır ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü / İsmail Çimen / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Ordusporda, Kasımpaşa maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER