Orduspor, Cuper ile hedefinin uzağında kaldı

Orduspor, Cuper ile hedefinin uzağında kaldı -Cuper ile 3 sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma hedefi belirleyen mor-beyazlılar, Arjantinli teknik adamla ikinci sezonunda düşme hattında yer alarak zor günler geçiriyor


ORDU (A.A) - Arjantinli teknik direktör Hector Cuper ile 3 sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma hedefi belirleyen Orduspor, bu hedefinin uzağında kaldı.
     2010-2011 sezonunda Spor Toto Süper Lige yükselen ve geçen sezon 26 yıllık aradan sonra ligde mücadele etmeye başlayan mor-beyazlılar, söz konusu sezonun devre arasında istifa eden Metin Diyadinin yerine göreve getirdiği Cuper ile başarılı bir grafik sergileyemedi.
     Cuper yönetiminde geçen sezon ligi 42 puanla 14üncü sırada tamamlayan Karadeniz ekibi, bu sezon ise 26. hafta sonunda ligden düşme hattında yer aldı. Hector Cuper ile 3 sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma hedefi belirleyen mor-beyazlılar, ikinci sezonunda düşme tehlikesi yaşıyor.
    
     -İlk 7 haftada ikinci sıradaydı-
    
     Sezona iyi bir başlangıç yapan Orduspor, ilk 7 haftada başarılı grafik ortaya koyarak adından söz ettirmesine karşın bunu sürdüremedi. İlk 7 haftada aldığı 3 galibiyet, 4 beraberlikle 13 puan toplayan mor-beyazlılar, ligde 14 puanla lider Galatasarayın 1 puan gerisinde ikinci sırada kendine yer bulmayı başardı.
     Ligin 7nci haftasının ardından sıralamada düşüşe geçerek ilk yarıyı 20 puanla 13üncü sırada tamamlayan Karadeniz ekibi, 26ncı hafta sonunda 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 29 puana ulaşarak 16ncı sırada kendine yer bulabildi.
    
     -Ligde Cuper yönetiminde 43 maça çıktı-
    
     Orduspor, Hector Cuper ile iki sezonda ligde 43 karşılaşmaya çıktı.
     Bu maçlarda 12 galibiyet, 18 beraberlik ve 13 mağlubiyet alan mor-beyazlılar, Cuper ile yüzde 28lik galibiyet oranı yakalayabildi.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor, Cuper ile hedefinin uzağında kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER