Orduspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı

Orduspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı -Teknik Direktör Cuper: İyi oynayabilirsek Eskişehirspor maçını kazanırız -Bir anda takıma bir kurtarıcının geleceğini düşünmüyorum. Bana sorsalar Messi gelsin mi diye,


ORDU (A.A) - Orduspor, 28 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık yapıldı.
     Teknik toplantı sonrası başlayan antrenmanda, iki grup halinde çalışıldı. Hafta sonu Mersin İdmanyurdu maçında ilk 11de forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise düz koşunun ardından şut çalıştı. Hafif sakatlıkları bulunan Hasan Kabze ile Ali Çamdalı salonda, Ferhat Çökmüş ile Selçuk Şahin de kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.
     Mor-beyazlı ekipte, Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanarak oyundan çıkan orta saha oyuncusu Yiğit Gökoğlanın karın kasında yırtık oluştuğu ve iki hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
    
     -Cuperin açıklamaları-
    
     Antrenmanda basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Cuper, deplasmanda oynanacak Eskişehirspor maçını ve takımın performansını değerlendirdi.
     Eskişehirspor maçından önce takım içerisinde düzeltilmesi gereken eksiklikleri gidermeye çalışacaklarını ifade eden Cuper, şunları kaydetti:
     Ben antrenör olarak şu anki durumu çok iyi anlıyorum ve çözmem gerekiyor. Bu takımın daha iyi oynaması gerekiyor. Tabi ki 3 puan, takım oyununun bir sonucudur. Bundan dolayı o 3 puanı alabilmek için belli çalışmalar yapmamız gerekiyor ve birçok şeyi güçlendirmemiz gerekiyor. Tabi ki Eskişehirspor maçı çok önemli. Ancak bu hafta içerisinde birçok şeyi düzeltmemiz gerekiyor. Böylelikle yeni çalışmalar da yapmamız gerekecek. Bu hafta için öncelik kendimiz, sonra Eskişehirspor maçı olacak. Umarım Eskişehirspor maçını kazanırız. Çünkü oyuncuların performansı artmaya ve iyileşmeye başlıyor. İyi oynayabilirsek Eskişehirspor maçını kazanırız.
    
     -Takımın kötü oynadığını biliyorum-
    
     Taraftarların sokakta kendisine takıma neler oluyor şeklinde soru yönelttiklerini anlatan Cuper, Ben de takımın kötü oynadığını biliyorum. Daha iyi oynanması gerektiğini de biliyorum. Ama bunun için özel bir reçete yok. Reçeteyi bilsek olaylar hemen çözülebilirdi. Bizim yapmamız gereken, çalışmaya devam etmektir ifadelerini kullandı.
     Cuper, şöyle devam etti:
     Bakıldığında bu takım aynı, hoca da aynı. Şu ana kadar birlikte çok şeyler yaptık. İyi sonuçlar da alabildik. Bundan dolayı yeni bir transferin takıma gelmesi iyi bir şey. Takıma yeni bir transfer gelecekse hoş gelsin. Belki yakında gelecektir. Ama şunu unutmamalıyız ki belli bir kadro, antrenör var ve birlikte çalışıyoruz. Bir anda takıma bir kurtarıcının geleceğini düşünmüyorum. Bana sorsalar Messi gelsin mi diye, evet gelsin derim. Ama geleceğini düşünmüyorum. Bundan dolayı bizim şu ana kadar yaptıklarımızı önemsiz bir yere koymak istemiyorum. Çünkü şu ana kadar yaptığımız önemli işler var. Bunları da sürdürebilmemiz gerekiyor.
    
     -Kim olduğumuza bakmamız gerekiyor-
    
     Bir gazetecinin, kulübün ilk yarı ortaya koyduğu hedefler ile ikinci yarıdaki hedeflerin aynı doğrultuda sürmesine yönelik sorusu üzerine Cuper, şöyle konuştu:
     Tabi ki sezon başında belli hedefler ortaya konur. Ama değişiklikler olabilir. Bazen hedef Şampiyonlar Ligi, bazen ise aşağıdaki takımlara bakmamak ve galip gelmek olabilir. Ben her zaman gerçeklere bakmaya çalışıyorum. Kim olduğumuza bakmamız gerekiyor. Bir miktar maç oynamamız gerekir ki kim olduğumuzu bilelim. Bundan dolayı hedef olarak gelişmemiz gerekiyor. Sıralamada yukarıya baktığımız zaman 5 puan, aşağıyla ise aramızda 4 puan fark var diye biliyorum. Yani sınırdayız. Bakalım yukarıya doğru gidebilecek miyiz-
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü - Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER